GASTENBOEK

31 gedachten over “GASTENBOEK”

 1. reacties uit ons gastenboek! schreef:

  Donderdag 25 juni 2015

  Vorig jaar in de maand mei waren we hier te gast naar aanleiding van het gouden huwelijksjubileum van Bér Vanherck en Catho Tielen.
  Dit keer bracht het overlijden van Bér ons terug naar “Het Oud Klooster” Ondanks de trieste reden van ons verblijf zijn we zeer dankbaar voor de hartelijkheid en de gastvrijheid die we hier mochten ervaren. Een deugddoende nachtrust en een heerlijk en gevarieerd ontbijt hebben ons gesterkt om deze moeilijke dag goed door te komen

  Van harte Dank!

  Trees en Gentil

  Waregem

  • Gemeente: Waregem
 2. reacties uit ons gastenboek! schreef:

  We genoten van een Heerlijk rustgevend verblijf in “Het Oud Klooster” Verzorgde kamers, aangenaam ontvangst en overheerlijk ontbijt! Even vakantie

  Groeten

  Jan en An Snauwaert – Severeyns

  • Gemeente: Turnhout
 3. Anne schreef:

  Ein nettes Haus mit wundervollen Besitzern. Wir wurden schon sehr herzlich mit Kaffee und Kuchen empfangen. Kaffee und Tee kann man sich jederzeit machen/holen. Gekühlte Getraenke gibt es gegen kleines Geld. Die Zimmer sind klein aber fein. Das Fruehstueck ist sehr reichhaltig und mit viel Liebe zubereitet. Da bleiben keine Wünsche offen. Vielen Dank für den schönen Aufenthalt im ‘Het Oud Klooster’.

  • Gemeente: Ukkel
 4. Gezusters Martens schreef:

  Wij zijn hier keivriendelijk ontvangen geweest met een koffietje en een koekske (nooit slecht). De kamers waren dik in orde en we hebben goed geslapen. De volgende ochtend waren we aangenaam verrast door het ontbijt; er was veel te kiezen en het was allemaal heel lekker. Een aanrader! Doe zo voort.

  • Gemeente: de kempen
 5. fien schoenmakers schreef:

  Wij zijn een weekend met 5 dames in het oude klooster geweest Wij hebben een top weekend gehad.Zijn heel vriendelijk ontvangen heel mooie kamers en elke morgen een heel goed ontbijt.Het was in een woord geweldig.Yvonne en de rest bedankt en tot ziens.De 5 dames uit ARENDONK

  • Gemeente: Merchtem
 6. Johan en Annita schreef:

  Voor de derde maal brachten we een bezoekje aan ‘de Limburg’ ! Opnieuw werden we zeer vriendelijk en gastvrij onthaald door Yvonne en Marina en hun respectievelijke partners ! We brachten weer drie dagen door in het oh zo mooie Limburg, sliepen heerlijke in de zeer comfortabele bedden, deden ons tegoed aan het heerlijke ontbijt, met af en toe leuke verrassingen !
  Lieve oud-kloostenaren, ontzettend bedankt voor de goede zorgen en we kijken nu al uit naar ons vierde bezoek ! Tot binnenkort !
  Johan en Annita

  • Gemeente: Merchtem
 7. Tom Engelen schreef:

  Absoluut een aanrader, mooi in ere hersteld! Prachtige kamer met alle luxe en een excellent bed. En dan het onthaal! Gewoonweg schitterend. Net alsof je thuiskomt, want dat is het gevoel dat Marina en Yvonne je geven. En het ontbijt … een LUXE ontbijt met alles erop en eraan. Alleen daarvoor kom je zeker nog eens terug!

  • Gemeente: Ukkel
 8. Martine en Roger schreef:

  Een aanrader, prachtig gerenoveerd pand, grote gastvrijheid, luxe bedden, een ontbijt om U tegen te zeggen….., dus allemaal lof over Het Oud Klooster.

  • Gemeente: Hasselt
 9. Jo Van Vlierberghe schreef:

  Alles top!!!
  Super vriendelijk, comfortabel en lekker ontbijt.
  Als we terug in de buurt zijn komen we zeker terug!!!!!

  • Gemeente: Sint-Niklaas
 10. Joost, Regine, Coen, Ingrid schreef:

  Alles top!!!
  Super vriendelijk, comfortabel en lekker ontbijt.
  Als we terug in de buurt zijn komen we zeker terug!!!!!

  • Gemeente: Sint-Niklaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

acht + tien =